Iconische Damesgeuren door de Jaren heen

Parfum heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld in de mode- en schoonheidsindustrie. Er zijn enkele damesgeuren die de tand des tijds

Meer informatie

Hoe Kies je het Perfecte Parfum

Het kiezen van het perfecte parfum kan een uitdaging zijn, vooral met zoveel geuren om uit te kiezen. Het juiste parfum kan je zelfvertrouwen een b

Meer informatie

Populairste herengeuren

De moderne man kan niet zonder een lekker geurtje. Ik breng hier drie heerlijke, populaire mannen parfums naar voren en zal ze daarna kort toelicht

Meer informatie

Top 10 herengeuren

Hieronder vindt u een overzicht van de door Parfum MaX samengestelde top 10 herengeuren: Nummer 1: Paco Rabanne One Million One Million is

Meer informatie

Top 10 damesgeuren

Hieronder vindt u het overzicht van de door ons samengestelde parfum top 10 voor dames:

Nummer 1: Lancôme La Vie est Belle

La Vie est Belle is de nummer 1 van onze dames parfum top 10. La Vie est Belle is een nieuwe geur die een nieuw tijdperk tot uitdrukking brengt. Het is een zeldzame zuivere geur met natuurlijke ingrediënten. De pure extracten van iris, jasmijn, oranjebloesem vormen de hartnoten, peer en zwarte bes als topnoot geven La Vie est Belle haar zoete geur terwijl patchoeli, praline en vanille zorgen voor onweerstaanbare diepte en complexiteit. Deze geur is exclusief ontwikkeld door drie toonaangevende Franse parfumeurs en staat op nummer 1 in onze top 10 vrouwen geuren.

Nummer 2: Paco Rabanne Lady Million

Rabanne's Lady Million is een zeer populaire geur voor een vrouw met klasse. Deze geur bestaat uit: framboos, oranjebloesem, neroli, Arabische jasmijn, patchoeli en honing wat samen zorgt voor een onweerstaanbare geur. En daarom kan deze top geur niet ontbreken aan een parfum top 10 voor dames.

Nummer 3: Chanel COCO Mademoiselle

Coco Mademoiselle van Chanel een oosters-frise bloemen parfum is de nummer 3 van onze dames parfum top 10. Coco Mademoiselle bevat sinaasappel, mandarijn, oranjebloesem en bergamot. Een frisse sensuele en sexy geraffineerde parfum. Geheel eigentijds.

Nummer 4: Jil Sander Sun

De nummer 4 van onze parfum top 10 voor dames is Jil Sander.  Jil Sander is een klassieker en dé geur van de zomer. In deze geur zijn de zon, de zee en het vakantiegevoel perfect omgezet. Deze geur kan gedragen worden in de zon zonder dat er vervelende huidirritaties optreden. Sun bevat exotische bloemen onder andere jasmijn, lelietjes-van-dalen, viooltjes en oranjebloesem. De rijke exotische geuren van patchoeli, sandelhout, vanille, tabak en benzoë blijven vervolgens lang aanwezig.  

Nummer 5: Alien van Thierry Mugler

Onze nummer 5 van de dames parfum top 10 zit in een flesje dat is vorm gegeven als een edelsteen. Alien van Thierry Mugler symboliseert het uitzonderlijke in iedere vrouw, voor de wens uniek en anders te zijn. Een verleidelijke parfum met een basisnoot met amber en mysterieuze, houtachtige hartnoten gecombineerd met de lichte topnoot van Arabische jasmijn maken een onweerstaanbaar geheel.

Nummer 6: Si by Giorgio Armani

Si van Giorgio Armani is een tijdloze, chic en zwoele parfum, een ware nummer 6 van de dames parfum top 10.  Het flesje is klassiek en minimalistisch en de uitvoering sluit perfect aan op de eerder parfums van Armani. De componenten in de parfum zorgen voor een zacht en erg vrouwelijke parfum.

Nummer 7: Guess Seductive

De krachtige bloemige, houtachtige geur staat voor vrouwelijkheid en opwindende verleiding. Deze parfum vangt al je aandacht en zorgt voor een stek gevoel van verlangen, een onweerstaanbare aantrekkingskracht van een bloemige geur. Seductive vervult de 7de plek in de top 10 vrouwen geuren.

Nummer 8: Dior J'adore

J'adore is een mix van orchideeën, viooltjes, rozen en zwarte bessen muskaat dat sensueel aroma creëert.  De verpersoonlijking van absolute vrouwelijkheid in fruitig bloemenboeket. Een fris akkoord van bergamot essence en evolueert via een vibrerend boekt rozen naar een streelzachte basis van jasmijn. Komt op de 8ste plaats van de top 10 vrouwen geuren.

Nummer 9: Hugo Boss, Boss Ma Vie

De een na laatste van de top 10 vrouwen geuren is de Hugo Boss, Boss Ma Vie. Een nieuwe geur voor haar. Voor onafhankelijke vrouwen die even stilstaan om te genieten van de simpele dingen in het leven . Een  unieke combinatie van frisse, rijke en weelderige ingrediënten zorgen dat u elk moment geniet.

Nummer 10:  Chloé

Chloé is een frisse en verleidelijke parfum. Voor moderne, elegante en levendige vrouwen. Een veelzijdige geur door de verschillende contrasten. Het eindresultaat is vrouwelijk en elegant. Een mooie afsluiter van de parfum top 10 voor dames.

lekker geurtje online parfum kopen