Populairste damesgeuren

Ik heb voor u drie heerlijke, populaire damesgeuren uitgekozen en ga ze kort toelichten. Ik heb ervoor gekozen om per prijsklasse een populaire dam

Meer informatie

Hoe Kies je het Perfecte Parfum

Het kiezen van het perfecte parfum kan een uitdaging zijn, vooral met zoveel geuren om uit te kiezen. Het juiste parfum kan je zelfvertrouwen een b

Meer informatie

Top 10 damesgeuren

Hieronder vindt u het overzicht van de door ons samengestelde parfum top 10 voor dames: Nummer 1: Lancôme La Vie est Belle La Vie est

Meer informatie

Populairste herengeuren

De moderne man kan niet zonder een lekker geurtje. Ik breng hier drie heerlijke, populaire mannen parfums naar voren en zal ze daarna kort toelicht

Meer informatie

Top 10 herengeuren

Hieronder vindt u een overzicht van de door Parfum MaX samengestelde top 10 herengeuren:

Nummer 1: Paco Rabanne One Million

One Million is de nummer 1 van onze mannen parfum top 10. One Million van Paco Rabanne is een heerlijke parfum. Door deze nieuwe parfum zijn we opnieuw een periode in gegaan waarin de mannelijke identiteit zich weer bevestigt. Bevat topnoten van grapefruit, mint, mandarijn en pepermunt en bloedsinaasappel. Een veel besproken en populaire parfum, dit komt mede door de unieke vormgeving en presentatie van deze parfum en staat op nummer 1 in onze heren parfum top 10.

Nummer 2: Hugo Boss Boss Bottled

Hugo Boss Boss Bottled is een niet al te dure geur in onze mannen parfum top 10. Gelanceerd in 1998 en een klassieker in het rijtje. Boss Bottled is een frisse geur met een mix van kruiden en bloemen. Geschikt voor iedere man en daarom een aanwinst voor de parfum top 10 voor heren.

Nummer 3: Jean Paul Gaultier Le Male

Le Male van Jean Paul Gaultier een oriëntaalse mannengeur is de nummer 3 van onze heren parfum top 10. Le Male is een perfecte combinatie van munt, lavendel en vanille. Een erg aantrekkelijke mannengeur, ontworpen door Francis Krukdijan.

Nummer 4: Chanel Bleu De Chanel

De nummer 4 van onze parfum top voor heren is Blue De Chanel. Blue De Chanel is een houtachtige, aromatische geur voor mannen. Het is een frisse geur en een hulde aan de man en zijn vrijheid. De fles straalt  mede dankzij dit ook autoriteit en elegantie uit.

Nummer 5: Dior Dior Homme

De nummer 5 van de mannen parfum top 10 is gecreëerd door Francoi Demachy. Er is voor de uitvoering van het flesje gekozen voor een strakke uitvoering. Een razend populair luchtje onder de trendy mannen en kenmerkt zich door exclusiviteit en pure kracht. Het is een houtachtige alsmede bloemachtige parfum voor heren.

Nummer 6: Chanel Allure Homme Sport

Chanel Allure Homme Sport is gecreëerd met de vier facetten van Allure Homme, fris, sensueel, houtachtig en kruidig een ware nummer 7 van de dames parfum top 10. Het flesje is omrand met een zwarte gummi dop, smalle zwarte letters en een vleugje rood. Specifiek voor mannen te inspireren.

Nummer 7: Hugo Boss Boss Bottled Night

Boss Bottled Night is de vernieuwde versie van de Boss Bottled. Deze geur is gericht op de ambitieuze jonge man. Het is een intense, kruidige, mannelijke geur. Een nieuw geheim wapen van de verleidingswapen van de BOSS man. Boss Bottled Night vervult de 7de plek in de top 10 heren geuren.

Nummer 8: Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus is de nieuwe geur van Rabanne. De geur symboliseert een overwinning en zorgt voor energie en kracht. Invictus is een frisse, mannelijke en sensuele geur. Komt op de 8ste plaats van de parfum  top 10 voor heren.

Nummer 9: Giorgio Armani Acqua Di Gio

De een na laatste van de parfum top 10 heren geuren is Giorgio Armani Acqua Di Gio. Acqua Di Gio is een natuurlijke en authentieke geur. De geur zorgt dan ook voor een golf van frisheid. De geur is ook zeer geschikt voor de zomer.

Nummer 10: Yves Saint Laurent L'Homme

Yves Saint Laurent L'Homme is een bloemige geur voor mannen. Bestaande uit een mix van specerijen, waardoor een stijlvolle en elegante geur ontstaat. Yves Saint Laurant L'Homme is een mooi einde van de mannen parfum top 10.

online parfum kopen